Wij zijn verhuisd én hebben een nieuwe website/shop
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | afmelden
Hiflex
Nieuwsbrief 67
Editie december 2023
 
 
Beste lezer,
Dit is alweer de laatste Hiflex nieuwsbrief van dit jaar. Ook dit keer hebben we weer veel nieuws te melden. Lees hieronder de onderwerpen. 

Wij wensen je alvast fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

De onderwerpen van deze nieuwsbrief:
Wij zijn verhuisd!
Eindelijk is het zo ver. Wij zijn verhuisd naar onze nieuwe vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanuit dit nieuwe pand is Hiflex nog beter in staat je van dienst te zijn en zijn wij voorbereid op de toekomst.
Lees verder
Nieuwe Hiflex website en webshop zijn LIVE!
Met gepaste trots introduceren wij onze nieuwe website en webshop. Belangrijkste voordelen: overzichtelijker, duidelijker, sneller en vooral gebruiksvriendelijker.
Lees verder
Nieuw Corvina Platform is online!
Afgelopen weken is er een succesvolle migratie uitgevoerd en zijn alle gebruikers van de ‘oude’ Corvina 1 gemigreerd naar het nieuwe Corvina Platform.
Lees verder
Hiflex neemt deel aan de beurs VSK-e
Komend jaar neemt Hiflex deel aan de VSK-e beurs die plaats gaat vinden in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek onze stand 07.E045 in hal 7. Registreer je nu alvast kosteloos!
Lees verder
Mitsubishi FX5S PLC nu verkrijgbaar 
De FX5S is een mooie uitbreiding van de Mitsubishi FX5 PLC serie. Het kleine broertje van de FX5U is nu verkrijgbaar. Lees meer over deze uiterst compacte krachtpatser. 
Lees verder
Winnaars Reliance Success Story Competition bekend
Ook dit jaar organiseerde GEOVAP (ontwikkelaars van Reliance 4 SCADA) weer de Reliance Success Story Competition. Bekijk wie de winners zijn en lees meer over hun winnende projecten.
Lees verder
Levering uit voorraad
Vrijwel al onze producten zijn uit voorraad leverbaar.
   
ruime ervaring
Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de aandrijf-
en besturingstechniek.
 
24/7 bereikbaar
Voor noodlevering buiten kantooruren zijn wij bereikbaar via: 0180-466004.
   
trainingen
Wij bieden een ruime keuze aan trainingen
Contact informatie
 
De Wadi 2, Hendrik-Ido-Ambacht
 
0180 - 46 60 04
 
info@hiflex.nl
 
https://hiflex.nl
E-mail opties